fredag den 27. maj 2011

FINE BISSER :-)

Så tog jeg til tandlægen idag for at få ''metallet'' af. Det var sgu næsten et stort øjeblik i mit liv! :-)
Denne dag har jeg godt nok ventet længe på!! Men efter de havde klippet metallet op, skulle mine tænder pudses. Det var nærmest som om at være i VANDLAND! :-) Det der værktøj de brugte kom der nemlig vand ud af. Så det sprøjtede mig driv våd. Hele mit ansigt var vådt, mit tøj også kunne jeg mærke at det løb koldt ned af ryggen. Badr!! Men som altid skulle de selvfølgelig også lige have et aftryk af de nye bisser, så jeg skulle have det der klamme blå voks ind i munden. Man for det næsten som om man skal brække sig! i;

Nåede så lige at komme i skole i en halv time. Også skulle de alle sammen selvfølgelig se det. Det var da lidt pinligt, men de sagde da at det var pænt :-)

Vlog??

Idag har jeg siddet og kæmpet med at få lavet min første vlog.
Det godt nok mærkeligt at sidde og nærmest snakke til sig selv.
Men når jeg vil læggen videoen ind i et nyt indlæg, tager det bare så lang tid før den er ''klar''.
Jeg ved ikke lige rigtig hvorfor. For hvis man henter fra youtube er viddeoen klar med det samme.
Nogen af jer andre bloggere som laver vlogs - : tager det også så lang tid med jeres?
Det er da godt nok noget nederen noget ;-/
-Så nu må vi se hvornår den video kommer på banen. Men jeg gider altså snart ikke vente mere! :-(

LIPSTIK!



Thihii de der skøre tvillinger!
Der er bare et eller andet der gør at jeg er helt vild med den sang!
Måske fordi den er skrevet af en dansker?
Eller fordi de opføre sig helt vildt fjollet på scenen?
JEG ELSKER DET! :-)

torsdag den 26. maj 2011

Træthed.dk

Fuck hvor jeg er bare sindsyg træt! Det er måske klart nok når jeg ikke kan sove om natten.
Men alligevelle - jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan sove? Måske er det fordi det er begyndt at blive så lyst? Eller fordi jeg er alt for spændt til konfirmationen. Eller måske fordi jeg er spændt på hvordan min rejse til London bliver til sommer? Men det er bare slet ikke til at finde ud af. & nøj hvor det egentlig pisser mig af :-(
Man vil jo godt kunne holde sig vågen til paradise finale i aften. Så nu vil jeg holde op med at blogge for idag, slukke for computeren og prøve at se om jeg kan få mig en lille lur inden aftensmaden.

Vi ses derude :-)

FARVEL BØJLE!

Puha! Så er det sgu allerede i morgen at jeg skal have bøjlen af.
''Allerede'' - er måske ikke lige ordet, efter rundt regnet 2 år & 6 måneder.
Men jeg fik afvide for 14 dage siden at jeg kunne få den af (imorgen) og de 2 uger har bare gået så stærkt, så jeg kan sgu snart ikke føgle med. Men det bliver nu egentlig dejligt. Jeg har sgu haft den på længe nok nu! Men som alle mine venner også siger: Det bliver mærkeligt at se mig uden den! Men det hele startede jo også med at jeg først kun havde bøjle på i overmunden. Så til jul troede jeg at jeg var ved at være færdig. Men så kom der altså også lige en bøjle på i undermunden. Det blev jeg godt nok irriteret over! :-( Men nu er dagen jo kommet hvor jeg snart for den af, så det er jo gået fint nok :-)
Jeg klapper mig sgu stadig på skulderen over at jeg fik spurgt tandlægen om jeg kunne nå at få den af i denne her måned. Jeg fik jo ellers en tid d 6/6 hvor jeg skulle have den af. Men jeg nåede lige at spørger om jeg kunne få den af til konfirmationen. & det kunne jeg heldigvis! Tak for det. ;-)

Den er da nu ellers meget fin ;-)
(& det er altså ikke mad der er i min bøjle. Men elestikker)
:-D :-D


Karameller!

Så var det idag 9.klasserne skulle kaste karameller.
Som altid laver de et lille show inde på fodbold banen med flødebolle kast ovs.
Men i år var der sgu også kommet noget nyt på banen. Nogen af de lærere som vi også har i 7.klasse skulle lige give et nummer. Så der blev spillet Greenday og så stod de ellers bare og sang, spillede på giutar (batmintons ketcher) spillede på trommer (havde to pinde og sad og spillede ud i luften) Også ved jeg ikke lige hvad den sidste spillede på, måske en fløjte? (Men det var altså en cykel pumpe) Fuck det så grineren ud! De rockede sgu rigtig! :-D
Man plejer sgu egentlig altid at have en pose helt fyldt med karameller. Men i år fik jeg sgu ikke en eneste. Man kan godt mærke at man er blevet ældre og man ikke rigtig gider at jagte karamellerne mere.

onsdag den 25. maj 2011

Så det snart! (-:

Her kommer der en lille opdate på hvad jeg skal lave den næste måneds tid..

>.26/05 - Møde 2 timer senere, LÆKKERT! (-: De kaster med karameller i skolen, MUMS! & Sidder klar foran tvet kl. 22:00 til paradise finale!!

>.27/05 - WEEKEND! - Bøjlen af efter 2 år & 6 måneder.

>.28/05 - En dag før konfirmationen! Der er nok pres på. På med kjolen, lægge make-up ovs. så alt er klart til om søndagen.

>.29/05 - Idag skal jeg KONFIRMERES!!!!

>.30/05 - BLÅ MANDAG!  Til københavn :-D

>.31/05 - Konfirmation & blå mandag er overstået. ALLEREDE!?

>.06/06 - Kathrine fødselsdag! Tillykke mus. *-:

>.08/06 - Bedstevenindens fødselsdag. Tillykke skat. Love you.<3

>.16/06 - Ham der den mærkelig Niklas fødselsdag. Tillykke du! ;-D Det nye Vi Unge kommer på gaden og det er stensikket det blad hvor jeg kommer i sammen med de andre der skal med på EF & Vi Unge sprogrejse. (-:

>.24/06 - Sommerferie! Nøj hvor lækkert! - Er det skole år allerede gået?!

>.06/07 - LONDON kalder! EF & Vi Unge sprogrejser jeg er på vej! ;-D <3

>.14/07 - til VIP koncert med Kesha! :-D IKKE DÅRLIGT!

>.26/07 - Hjem fra London - Danmark kalder.

Louises konfirmation!

Org jeg var skide træt efter jeg havde været til konfirmation om lørdagen. Men det var bare med at komme op, for jeg skulle altså også til konfirmation søndag. Cyklede til kirken for at se A. klassen blive konfirmeret, ønske tillykke, cykle hjem igen også klæde om. Så gik jeg over til Louises fest. Da jeg kom var der allerede mange mennesker. Jeg kendte ikke rigtig så mange. Havde set nogen fra hendes familie før og kendte ellers kun en af de piger hun havde inviteret. Men det var der nu ikke noget galt i. Alle hendes venner var super søde og vi hyggede os rigtig ved vores bord. Det var nogen gode sange som var blevet lavet. & den tale Louises kæreste holdte til hende sad lige i skabet. Den var både skide skæg og fyldt med kærlighed. Ellers var det var bare så dejligt at se at Louise var så glad! Man kunne virkelig se at det var hendes bedste dag ever!<3 Det ´var mega fedt med den musik der var. & pølsevognen som kom til natmad! :-D Hygge hygge hygge!!!


konfirmation hos grandkusinen!

Det blev lørdag og jeg skulle til hende den sødes konfirmation. Jeg glæede mig virkelig meget og var helt vildt spændt da jeg aldrig havde været til konfirmation før. (Det var sgu lidt rart at komme til en konfirmation inden man selv skal konfirmeres, så ved man hvad det handler om) Det var skønt at se hvor glad hun var. Og der var den mest hyggelige stemning. Masser af god mad (mums den dessert!) og hyggeligt at møde nye mennesker. Men det kan jo godt blive lidt kedeligt bare at sidde på sin flade røv. Men så var det lækket at hun lige skiftede konfirmationskjolen og hoppede i fodboldt tøjet. Også var det ellers bare i gang med en kamp. Men fuck hvor var der mange myg i lufen! Det var vildt ulækkert! Mine ben er også fyldt med myggestik. De har sgu bare med at gå væk inden min konfirmation. Ellers vil det da se lidt dumt ud! Men der er 4 dage til. Tror ikke de når at gå væk! :-( Men ellers mega hyggelig dag & tak fordi vi måtte komme. Jeg håber du har haft verdens bedste dag og du kunne bruge gaverne! *-: <3<3<3

*-:

fredag den 20. maj 2011

Stor småkage dag!

Så skulle der bages til konfiramtionen.
Mor & mig har næsten stået i køkkent hele dagen. Vi har bagt tre forskellige slags småkager og der er blevet over 300! Jeg elsker at bage, det er så hyggeligt. Men det var sgu lidt hårdt at lave så mange. Det kunne også blive lidt kedeligt i længden. Det sjove er at vi mangler at lave to slags endnu så der bliver godt nok mange småkager! Men der skal jo også være nogen lækkerier til den store dag. MUMS MUMS! *-:

torsdag den 19. maj 2011

General prøve!

Så skulle der øves til den store dag. Vi blev stilt i rækker efter højde, også var det ellers bare med at gå yndligt op af  kirkegulvet. Det er spændende at se hvordan det kommer til at foregå på selve konfirmationsdagen. Det er sgu lidt sjovt at man skal op og stå, sætte sig ned, op og stå, ovs. hele tiden. Vi kommer da rigtig i gang med morgen gymnatisken den dag! Men det er vel også fint nok, så er vi da blevet vågne :-D Så op til alteret og ligge sig på knæ når man har sagt ja det til blive konfirmeret. (Jeg håber godt nok at hun siger mit mellemnavn rigtig. Bitsch kan måske godt se lidt forkert ud?) Men det var en super god prøve og jeg glæder mig sygt meget til selve dagen d. 29. maj. Men der er alligevelle en lille tanke inde i mig som tror at det hele ender galt. Hvad nu hvis jeg falder oppe i kirken og min kjole går i stykker? Eller hvis jeg ikke kan komme op igen når vi skal ligge ogs på knæ? Åhh jeg håber på det bedste. Men det skal vel nok gå, eller hvad?i;

På job med paradiso, IGEN! ;-D

Lige som i sidste uge orked jeg bare ikke ud med aviser! Det er sgu alligevelle noget af det kedeligste, og overvejer også at stoppe. Men så længe ens bedsteveninde gider at gå med, så er det jo helt fint. Så går de opgange lyn hurtigt.  & så er det ogs lidt sjovere at lave pis med dem man møder på vejen (-:
Men Julie & mig havde lige hentet andet læs og skulle over til ruten. Lige forbi ogs kommer der lige nogen paradisoer og tjekker ogs ud. De kunne vidst godt huske ogs fra sidste uge! ;-D Vi løb alt hvad vi kunne for at se om vi kunne få et billede idag, men vi nåede kun lige at se at de gik ind i en opgang. Det var sgu ogs lidt svært at løbe med en tralier. Ligesom sidst gik vi helt vildt amok, og så skulle der bare synges at Daghan er lækker! :-*
Så hjalp jeg lige bedsteveninden med nogen telegrammer imens der blev tøse snakkert.
Tak for i aften. Jeg elsker dig Julie!<3<3<3 

onsdag den 18. maj 2011

Held & lykke Anja!

Cyklede til frisøren idag for at få klippet pandehår.
Da jeg er færdig og skal til at betale ser jeg at der er en kæmpe fugleklat på min jakke. Jeg skynder mig at gemme min jakke så frisøren ikke kunne se det. Da jeg har betalt løber jeg alt hvad jeg kan over på det nærmeste wc for at skylle det af. Ved ikke om hun har set det, men lige meget hvad har jeg cyklet med det hele vejen ind til byen hvor der er fyldt med mennesker! Fuck hvor pinligt & klamt! Men man siger jo at det giver held & lykke, men jeg synes ikke rigtig der er sket noget endnu. Men det kommer vel ;-) Sidder og tænker på om der er noget der hedder dobbelt held? For selvfølgelig er en af mine bedste veninder også blivet ramt af en idag. Så det kunne da godt være at der kunne komme lidt mere held ud af det? :-D

Men alligevelle købte jeg nogle øreringe idag i Vero Moda der stod til 80kr, men jeg fik dem til 40kr. Måske har jeg været lidt heldig alligevelle?(-;

Ham der Jason! *-:

 
 

mandag den 16. maj 2011

SPROGREJSE/MØDE!♥

Så er jeg lige kommet hjem fra Tåstrup. & mit humør er helt i top! (-:
Efter jeg har været til et dejligt sprogrejse, har jeg lyst til at tage til London lige nu og her!
Det møde har virkelig gjordt at jeg bare ikke kan vente! Alle de fantastiske ting de fortalte man kan opleve, vil jeg opleve nu! De sidste 51 dage har bare med at gå hurtigt! (-:
Jeg føler at jeg er en virkelig heldig pige! -jeg har altid drømt om at komme på sprogrejse også bliver det en helt speciel rejse jeg kommer på, jeg for en masse nye venner fra hele verden, jeg kommer til at lave et Vi Unge blad på engelsk, jeg kommer til vip koncert med KESHA, jeg kommer i et vi Unge blad & ja, jeg kommer til London!
Tusind tak til Ef & Vi Unge for at jeg er blevet en af de udvalgte piger. & tusind tusind tak til mor & far for at i har givet mig denne rejse.♥
Jeg glæder mig virkelig meget til at møde alle de søde piger som skal med på rejsen. Jeg er sikker på at vi nok skal få det hyggeligt sammen. Også kommer vi da bare til at lave det sejeste Vi Unge blad på engelsk! (-;
Hvor er det skøøøøøøøøøøøøøøøøøønt!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥

COP CAKE!♥

Sidder her i min dejlige seng og prøver på at få varmen.
Der køre til middag hos i tvet, også kommer jeg sgu lige pludselig til at tænke på Cup Cake?
Lidt mærkeligt, men sådan en lækker kage kan man da heller ikke lade være med at tænke på.
Den skide lækker muffin, med noget creme også krymmel. Jeg har kun en ting at sige! MUMS. '
Nej, hvor kunne jeg godt spise hele det fad, hvor er det dog bare irriterende at sådan noget sætter sig på sidebenene. ;/




Mhhhh!!! ♥♥♥♥


Mig i Vi Unge!?

Jamen her sidder jeg så og skrive med nogen piger da mobilen lige pludselig ringer.
Det var så min rejseleder Christine. Kunne egentlig ikke helt forstå hvorfor hun pludselig skulle ringe, men det kunne være at hun bare lige skulle sikre sig at jeg var klar til at tage afsted til London til sommer. Men hun ville så høre om Vi Unge måtte sætte et billede af mig i et af de kommende blade. Jeg sagde så selvfølgelig ja, men ved tanken om det kan jeg sgu ikke lige se mig i et Vi Unge blad. Det er bliver altså vildt mærkeligt! (-: Men jeg er glad for at de andre søde piger som også skal til London også har sagt ja til det. Så nu er det  bare med at finde et billede og så glæder jeg mig til at se artiklen. Men igen.. Det bliver så mærkeligt! :D

SMIL ANJA!

søndag den 15. maj 2011

De der skønne tosser! ;p

Vågner op med en hund i min seng og med hunde hår over alt. Mhh skønt! :-) -Endnu to mega dejlige dage med to skønne piger. Der er sgu altid fyldt med tøse hygge når vi er sammen. Både på godt og ondt ;-)
Sidder og er ved af dø af grin efter det stunt som Cecilie lavede nede ved gokartbanen. Fuck det så grineren ud! Og da hun er ved af gå amok fordi hun troede hun var faldet ned i et stort dyr, kunne jeg sgu ikke holde masken mere! :D
& da søde Frederikke skulle løbe væk og Cecilies hund kommer fra den anden side så ''Frede'' falder ned i blomsterbedet. Det er vidst kun mig der kan stå ordenligt på benene! XD.
Så var det selvfølgelig også tid til at se MGP, med en masse slik og godt selskab.
COME ON BOYS, COME ON GIRLS. IN THIS CRAZY CRAZY WORLD. YOU'RE THE DIAMONDS, YOU'RE THE PEARLS. LETS MAKE A NEW TOMORROW. COME ON GIRLS, COME ON BOYS. IT'S YOUR FUTURE, IT'S YOUR CHOICE AND YOUR WEPON IS YOUR VOICE. LET'S MAKE A NEW TOMORROW TODAY!
& så tid til afstemning, Cecilie du var vidst lidt en dårlig taber! :D<3 : NOOOOOOOOOOOO! Sverige for altid point hvorfor gør vi så ikk!!! HAHA'' <3

Men tøser jeg vil bare sige tak for at i sådan nogle dejlige veninder og tak for husly hos jer begge to. & tak for at i er som i er.<3
-Anja..

& en ting til...
FOR I ER SMÆKRE LÆKKER, LÆKKER LÆKKER.
JA I ER SMÆKRE LÆKKER, LÆKKER LÆKKER!
(-: (-: (-: <3<3<3<3<3

lørdag den 14. maj 2011

JOB MED FOREDELE! :-D

Åhh, igår kaldte jobbet, ud med aviser.
Nøj hvor jeg bare ikke gad, men det endte jo godt alligevelle...

Min dejlige bedsteveninde Julie og hendes søde mor ville hjælpe mig med aviserne. Så det hele kom til at gå meget hurtigere. Imens vi så står og pakker aviserne kommer der en bil forbi. Min bedstevenindens mor sagde: Nå der kommer Daghan. Som om det var en person man var van til at se. Den troede Julie og mig sgu alligevelle ikke på så vi pakkede videre. Men ud af bilen kommer på Daghan og Nadia så, og de skal ind i den opgang som vi stod ved. Julie og mig blev helt mundlamme og stod bare og kiggede. Endelig kunne jeg få et ord ud og fik så sagt: Hej. De svarede og gik så ind i opgangen. Julie og mig gik helt amok og blev vildt glade. Fuck det var fedt! Så er der alligevelle en fordel ved at gå med aviser når Daghan kommer fra samme by som mig ;-D Men hvor var det dog irriterende at vi ikke fik tager et billede! ;/
Men god avis tur og mange tak for hjælpen. *-:

DAGHAN


NADIA.


BEDSTEVENINDER.


ANJA.


MIN EGEN STIL!

TØJ TØJ & TØJ. Jeg er vel ikke den eneste der synes er det er noget af det bedste vel? :-D

Men her kan i se hvad jeg kan lide at gå med. Jeg elsker mode, men alligevelle går jeg ikke sådan op i det. Jeg går med det tøj som jeg kan lide at have på, og som jeg føler mig tilpas i.



YNGLINGS KJOLE!
Denne kjole er fra Sparks og jeg glæder mig meget til at lufte den (-:

BUKSEDRAGT!
Denne dragt er fra H&M.
Jeg elsker det blomstrede print. :D

Denne cardigan er fra H&M.
Leopard print & militær farver er lige mig! :-*
Denne skjorte er fra H&M.
Jeg kunne have den på dag ud og dag ind.
Jeg elsker farverne!
Denne bluse er fra Deres.
En brun militær farve, skønt!
Sætter den gerne sammen med bukserne nedeunder. :D
Bukser fra H&M
Mums Leopard farver.
Legings fra Pieces.
Jeg går rigtig meget i legings.
Det de fedeste bukser og man kan få dem i alle farver.

Shorts fra H&M.
Der er da ikke noget bedre ind et par seje shorts om sommeren. (=
JUMPSUIT.
Denne er fra H&M.
Jeg elsker karmel farven. Og jeg glæder mig til at gå med den.
Bluse fra H&M
Dejligt med stiper.
ALLSTAR!
Der er ikke noget bedre ind sko!
Et par turkise converse og du er klar (-:
Også selvfølgelig også lige nogen sorte.
Pratiske fordi de kan sættes sammen med alt!

Guldsko fra hummel.
Når det lige skal være lidt sjovere!

















LORT! ;/

Ej hvor irriterende.
Havde lige brugt så lang tid på at arbejde på min blog, og da jeg logger på idag er det hele væk :-(
Tror det efter at blogspot var nede igår?
Nå men så er der jo ikke andet af gøre. FOREFRA.